Gratis verzending in NL vanaf €50 | Alle illustraties met de hand geïllustreerd | Volg ons op Instagram of Facebook
Fine Forest transparante muursticker rode eekhoorn

Ieder detail
'tot in de puntjes'
uitgewerkt

Grafisch ontwerpers William Mooijman en Sophie Mittelberg creëren met hun label ‘Fine Forest’ natuurlijke, transparante muurstickers. Puntje voor puntje illustreren zij met fineliners zowel flora als fauna.

Levensechte muurstickers,
bestaande uit duizenden puntjes

Fine Forest is een label van Studio Mooijman en Mittelberg, een grafisch ontwerpbureau wat zich richt op visuele identiteiten, drukwerk, illustraties en websites. De studio is opgericht door William Mooijman en Sophie Mittelberg en bevindt zich in het centrum van Den Haag.
Belangrijk voor William en Sophie is om de liefde voor de natuur op een diervriendelijke manier te vertalen. ‘Op deze manier kun je met respect voor de natuur elke dag genieten van je favoriete dier’.

Ook het pointillistische handwerk is een belangrijk aspect voor het duo. Om die reden is iedere illustratie opgebouwd uit duizenden kleine stipjes. Met de hand geïllustreerd door middel van drie verschillende diktes fineliners. Een behoorlijke klus met een bijzonder gedetailleerd resultaat, waarbij ieder detail ‘tot in de puntjes’ is uitgewerkt.

De transparante muurstickers vermengen zich mooi met jouw interieur en kunnen op verrassende plekken geplaatst worden. Doordat de stickers van een mat en transparant materiaal zijn lijkt het net of het stukje natuur écht op je muur is geïllustreerd. Zo kan je tussen je boekenplanken een eekhoorntje tevoorschijn laten komen, of begluurt een edelhert je vanachter een stoel toe.
In de webshop zijn de levensechte stickers van extra small tot extra large te koop. De eerste collectie bestaat uit 10 dieren die in Nederland te vinden zijn. Op dit moment breidt het duo de collectie verder uit met nieuwe, meer exotische diersoorten.

Heb je een vraag over onze producten, of ben je een bedrijf wat is geïnteresseerd in een custom illustratie? Stuur dan een mailtje naar info@fineforest.nl.

Fine Forest transparante muursticker damhert
detail Fine Forest illustratie spreeuw
Fine Forest transparante muursticker steenuil
William Mooijman en Sophie Mittelberg, Studio Mooijman en Mittelberg, Fine Forest
detail Fine Forest illustratie koffieplant

Onze kernwaardes

Ode aan de natuur

Door middel van onze natuurlijke illustraties willen wij onze passie voor flora & fauna graag delen. Wilde dieren houden zich vaak op een veilige afstand, nét uit het zicht of nagenoeg onvindbaar. De muurstickers van Fine Forest bieden een gemakkelijke en snelle manier om elke dag te genieten van jouw favoriete dier.

Een klein kunstwerkje

Elk ontwerp is met veel zorg en liefde geïllustreerd en geeft natuurliefhebbers de kans om een betaalbaar kunstwerkje in huis te halen. Zo creëer je met een subtiel detail al een unieke sfeer. Fine Forest is een groot liefhebber van zwart-wit illustraties, op deze manier passen de natuurlijke designs bij elk interieur.

Plezier met plakken

Wij geven klanten graag de kans om zelf thuis creatief aan de slag te gaan met onze stickers. Ontdek verrassende en originele plekken om de ontwerpen te plakken, en wees trots op het stukje natuur wat je hebt gecreëerd! Een ideale manier om, zonder het gebruik van verf of behang, saaie muren te versieren.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.