Gratis verzending in NL vanaf €50 | Alle illustraties met de hand geïllustreerd | Volg ons op Instagram of Facebook
Fine Forest illustratie eekhoorn muursticker bankje

Vóór het bestellen

Bepaal de plaats waar je de muursticker wilt plakken. De lengte en de breedte van de sticker worden aangegeven in de webshop. Het is verstandig de plek waar je de muursticker wilt hebben na te meten en te controleren of de sticker hier past.

Controleer of de gekozen plaats de juiste ondergrond heeft. De Fine Forest muurstickers zijn het mooist op witte, egale ondergronden met natuurlijk licht. Vermijd muren met grove texturen.

Het aanbrengen van de sticker

Rol de (XL) muursticker een dag van tevoren uit op een vlakke ondergrond. Dit voorkomt dat de sticker in elkaar rolt. Plaats de sticker op een schone, gladde ondergrond.

1. Kies een geschikte locatie voor jouw sticker

De sticker werkt het beste op een gladde, witte ondergrond. Vermijd vochtige ruimtes, muren met grove texturen en plaatsing boven verwarmingen. Je kunt eventueel een stukje reststicker bevestigen op een onopvallend stukje ondergrond om te controleren of het goed plakt en of je het kunt verwijderen.

2. Maak de ondergrond stof- en vetvrij

Maak vóór het aanbrengen van de sticker de ondergrond droog, stof- en vetvrij. Gebruik hiervoor een droge doek met eventueel wat ammonia.

3. Breng de sticker aan

Houd een schone theedoek bij de hand. Begin aan de bovenkant van de sticker. Trek het schutpapier een stukje los en plak het eerste gedeelte van de sticker op de ondergrond. Trek daarna langzaam met één hand de rest van het schutpapier los. Met de andere hand strijk je over de sticker. Wrijf vervolgens met de schone theedoek gedurende 1 minuut stevig over de oppervlakte en randen van de sticker. Blijven er luchtbellen achter, wrijf deze dan direct weg. Bij het aanbrengen van een XL muursticker is het aan te raden om dit met twee personen te doen.

Plak je de sticker niet meteen op? Bij het opslaan van de muursticker dien je ervoor te zorgen dat dit op een droge en schone plek is, tussen 10°C en 30°C. Wij raden aan de muurstickers binnen twee maanden op te plakken (het liefst zo vroeg mogelijk), aangezien de kleefkracht anders kan afnemen. Bewaar de stickers plat, bij het opgerold houden kunnen er luchtbellen ontstaan.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.