Gratis verzending in NL vanaf €50 | Alle illustraties met de hand geïllustreerd | Volg ons op Instagram of Facebook

De stickers van Fine Forest

Niet van echt te onderscheiden

Onze muurstickers van dieren en planten zijn nét echt op witte, gladde ondergronden. Omdat de inktdekking niet 100% zwart is, zullen de stickers altijd licht doorschijnend zijn. Hierdoor lijkt het net alsof het dier op jouw muur is geïllustreerd. Dit geeft een bijzonder realistisch resultaat, zeker op een plek met natuurlijk licht. Door de transparantie van de sticker zal hij naadloos aansluiten bij elk interieur.

transparante Fine Forest muursticker koolmees
detail transparante Fine Forest muursticker

Eenvoudig bevestigen

Makkelijk aan te brengen zonder luchtbellen

Voor de transparante stickers van Fine Forest maken wij gebruik van 150µm transparant polymeer. Door speciale luchtkanaaltjes in dit type sticker kun je rimpels en ingesloten luchtbellen die toch zijn ontstaan bij het plakken er gemakkelijk uit drukken. Op de pagina Instructies leggen wij uit hoe je onze muurstickers het beste kunt bevestigen. Ook lees je hier welke ondergronden ideaal zijn en hoe je de muur kunt voorbereiden.

Verrassende locaties

Het beste resultaat op een witte en gladde ondergrond

Wil je het meeste halen uit de stickers van Fine Forest? Bepaal dan eerst waar je hem wilt plaatsen. Onze stickers geven het meest realistische resultaat op een witte muur. Daarnaast adviseren wij sterk om een gladde, harde ondergrond te kiezen, zodat de sticker goed zal hechten.

Benieuwd naar de gehele collectie? Bekijk deze dan in onze shop!

transparante Fine Forest muursticker koffieplant
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.